Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

London 2007



London. Εκεί θα ήθελα να ήμουν τώρα. Ένα δρομάκι παράλληλο και κοντά στον Τάμεση πίσω από το Μουσείο του Design! Να ήταν όμως και το Λονδρέζικο καλοκαιράκι όπως στη φωτογραφία...

5 σχόλια:

fpboy είπε...

αχ,αχ, καλοκαιράκι στο Λονδίνο , φωτιές μου βάζεις , φωτιές

? είπε...

καλοκαιράκι να ήταν μόνο...

marter είπε...

Απαντώ και στους δύο ταυτόχρονα!! Το Λονδίνο είναι απίστευτο το καλοκαίρι!! Η ζέστη αντέχεται όταν υπάρχει, η μέρα είναι τεράστια, ο κόσμος είναι έξω στο δρόμο, στα πάρκα και στο ποτάμι, γίνονται εκδηλώσεις παντού, γενικά… τέλεια!!

Γκρινιάρης είπε...

Kαλημέρα!

Shad Thames λέγεται η περιοχή αν δεν κάνω λάθος, και βρίσκεται κοντά στην Tower Bridge. Όσο για το Λονδρέζικο καλοκαίρι, ας μην το πολυμνημονεύεις, γιατί δεν ξέρεις πως θα είναι κάθε χρονιά! Πρόπερσι είχε τρελή ζέστη και όλοι κυκλοφορούσαν με κοντομάνικα, πέρσι όμως τα λεωφορεία είχαν καλοριφέρ μέχρι και τον Ιούλιο (τον καιρό των μεγάλων καυσώνων στην Ελλάδα), ενώ μας είχε ταράξει στη βροχή! Λίγο τον Αύγουστο έφτιαξε... Χίλιες φορές καλύτερη η περσινή άνοιξη, χαρά Θεού!

Φέτος να δούμε...!

Καλημέρα και καλώς σε βρήκα!!

marter είπε...

Γκρινιάρη: Γι'αυτό μου αρέσει το αγγλικό καλοκαίρι. Πάω κάθε χρόνο για 10 μέρες περίπου από τις οποίες ένα ΣΚ το περνάω στο Λονδίνο. Δεν έχω ζήσει ποτέ εκεί αλλά πίστεψέ με είναι ένα πολύ όμορφο διάλλειμα από το καυτό καλοκαίρι της Αθήνας που αρχίζει Μάιο, τελειώνει Οκτώβριο! Το καλοκαίρι της Ελλάδας δεν αντέχεται πια!!