Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Rain, rain, rain...



Σήμερα που βρέχει επιτέλους στην Αθήνα, θυμήθηκα ένα Πάσχα στο χωριό μου, την Υπάτη, που κάθε φορά που βρέχει, δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι. Εδώ είναι έτοιμα τα σύννεφα να πνίξουν το χωριο...

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Athens



Και μια φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ανεβάσω φωτογραφία της Αθήνας αφού συνήθως δεν θέλω να τη σκέφτομαι. Για την άσχημη μυρωδιά της, τα βρόμικα πεζοδρόμια, τον φρικαρισμένο κόσμο, τον τρόπο ζωής μας σε αυτή και πολλά τέτοια. Υπάρχει όμως μια σχέση αγάπης, μίσους και δυστυχώς ανάγκης για τους κατοίκους της. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω τον υπερπληθυσμό της. Πάντως από ψηλά μέσω του wikimapia είναι πολύ άσχημη σε σχέση με άλλες πόλεις!

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Δημητσάνα



Αν και δεν ήμουν εκεί το τιήμερο, θυμήθηκα τη Δημητσάνα αφού βρέθηκα μέσα στο πράσινο!

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Hull



Αυτή είναι η κεντρική πλατεία της "υπέροχης" πόλης του Yorkshire, Hull, η μάλλον Kingston upon Hull για να είμαι πιο ακριβής. Δεν μπορώ να πω ότι είναι μια από τις όμορφες πόλεις της Αγγλίας ούτε ότι έχει και τον καλύτερο κόσμο. Δεν θα χάσετε τίποτα αν δεν την επισκευτείτε ποτέ αλλά έχω να προτείνω μια κοντινή της πόλη από την οποία δυστηχώς δεν έχω φωτογραφία, το York. Εκεί αξίζει να πάτε!!