Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Munich 2007





Munich. Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτά που βλέπετε βρίσκονται στην καρδιά του Μονάχου. Βρίσκονται στο The Englischer Garten το οποίο είναι ένα τεράστιο πάρκο στο κέντρο της πόλης. Ποιός σας είπε ότι δεν κάνουν μπάνιο στο εξωτερικό! Υπάρχουν λίμνες και ποτάμια, όχι μόνο η θάλασσα!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Salzburg 2007



Salzburg. Σε αυτή την πόλη νοιώθεις ότι περπατάς μέσα σε κουκλόσπιτο! Αν και ο περισσότερος κόσμος φαντάζεται την Αυστρία το χειμώνα με χιόνια και κρύο, η εμπειρία του να περπατάς μέσα στο κέντρο μιας τόσο όμορφης πόλης με κοντομάνικο και σορτσάκι και να έχει φως μέχρι τις 9 το βράδυ είναι τέλεια. Συνιστώ ανεπιφύλαχτα τέτοιες κρύες χώρες το καλοκαίρι και αν θέλετε και βουτιές, στην περιοχή γύρω από την πόλη υπάρχουν περίπου 76 λίμνες αν θυμάμαι καλά και φυσικά τόσο πράσινο μαζεμένο δεν συναντάμε εύκολα!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Hornsea 2006



Hornsea. Παραλιακό θέμα πάλι. Αν και είναι "καλοκαίρι" την ώρα της λήψης, δεν θα δείτε κολυμβητές αφού η θάλασσα που βλέπετε βρίσκεται στην ανατολική ακτή της βόρειας Αγγλίας! Τα παγωμένα νερά, τα υπόγεια ρεύματα και η απότομη παλίρροια δεν προσφέρονται και πολύ για μπάνιο. Κάποιες φορές μερικοί γενναίοι κάνουν καμιά αλλά όχι και πολύ συχνά!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Υπάτη- Ypati 2007



Υπάτη. Μπορεί να μην είναι πολύ εξωτικό μέρος, αλλά έχει πολύ πράσινο, μυρίζει χωριό και τη φιλοξενεί ένα υπέροχο βουνό. Επίσης κατάγωμαι από εκεί οπότε όταν την επισκέπτομαι περνάω καλά!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Βυτίνα 2006- Vitina 2006



Βυτίνα/Vitina. Φθινοπωρινό τοπίο αυτή τη φορά, το οποίο μόνο πολύ μακριά από την γκρίζα Αθήνα μπορούμε να βρούμε. Κρίμα που είναι τόσο μακριά από την καθημερινότητα!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Ελαφόνησος 2007- Elafonisos 2007


Ελαφόνησος! Μαγικά τοπία και γαλήνια ατμόσφαιρα.
Μέσα στο χειμώνα, μια υπενθύμιση καλοκαιριού!